Het informatiepunt Eigen Warmte Balk informatiepunt is geopend.

Het informatiepunt vind je aan de Van Swinderenstraat 22b, aan het pad tussen de Poiesz en de Van Swinderenstraat, achter de Etos.

Donderdag, vrijdag en op afspraak
Het informatiepunt is elke donderdag en vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en op afspraak. Dynhus, een van de initiatiefnemers van Eigen Warmte Balk, gaat vanuit het informatiepunt de eigen huurders informeren.

Stel al je vragen!
De opening is een belangrijk moment, want hiermee krijgt het duurzame project voor en door Balksters een zichtbare plek in het dorp. Als inwoner van Balk kun je in het informatiepunt terecht met al je vragen over Eigen Warmte Balk. Denk aan het warmtenet dat wordt gerealiseerd, en aan meer informatie over mogelijke collectieve acties voor warmtepompen. Ook helpen we je graag op weg als je vragen hebt over verduurzamen, isolatiemaatregelen en subsidies

Meer informatie
Wil je meer weten over het project en op de hoogte blijven van Eigen Warmte Balk? Kijk op de website https://eigenwarmtebalk.frl/ en volg Eigen Warmte Balk op Facebook en Instagram.

Deelnemers van de werkgroep Warmtenet Balk zijn: Energiecoöperatie Gaasterland, Woningcorporatie Dynhus, AVK Plastics, Plaatselijk Belang Balk Vooruit, Ondernemersvereniging Eigen Haard / De Stikke en gemeente De Fryske Marren. Met al deze partijen is op 16 november 2021 een intentieverklaring getekend, waarin is afgesproken dat iedere partij zich actief inzet voor de realisatie van het project.

Meer informatie vindt u hier:

Project jaar

2022