Vrijwillige brugwachters gezocht in Balk

Tijdens het vaarseizoen 2023 willen we wederom de brugtijden verruimen om meer bezoekers naar Balk te trekken. Help je ook mee om Balk nog toegankelijker te maken voor watersporters? Meld je dan nu aan als vrijwilliger !!

Bedieningstijden
De Teernstrabrug en de Ossebrug (voetgangersbrug) worden bediend door gemeente De Fryske Marren. Van 1 mei tot en met 1 oktober draaien de bruggen van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.15 uur.
De bruggen worden daarna van 17.15 uur tot 19.00 uur bediend door vrijwilligers. Zo blijft Balk langer toegankelijk voor watersporters die niet onder de bruggen door kunnen en sluiten de brugtijden iets beter aan op de overige bruggen in de regio.

Vrijwilligers
De coördinatie en planning van de vrijwilligers is in handen van Balk Vooruit en de WHI. Daarbij werken we nauw samen met de gemeente. De gemeente organiseert bijvoorbeeld de instructie en de verzekeringen. Als brugwachter heb je een representatieve functie, daarom zorgen we ook voor herkenbare kleding.

Aanmelden

Heb je interesse om als vrijwillige brugwachter aan de slag te gaan?

Bel met Willem Hiemstra op 06-51150589 of stuur een e-mail met contactgegevens en korte motivatie naar info@balkvooruit.nl óf info@passantenhavenbalk.nl

Ik wil lid worden

Wil jij graag lid worden van Balk Vooruit? Vul hier je gegevens in.